Skip to Content

CNG töltőállomás

A Pécsi Gázautó Kft. megkezdte CNG kompresszorok és a CNG töltőállomásokhoz szükséges egyéb berendezések forgalamzását. Vállaljuk a szükséges összes berendezések leszállítását, a töltőállomás teljes felépítését, a töltőállomás létesítéséhez szükséges dokumentáció összeállítását.

Vállaljuk akár kulcsrakész CNG töltőállomás kivitelezését alacsony árakon, maximális szakértelemmel.

"H" kompresszor sorozat

A "H" kompresszorok privát töltőállomásokra specializált berendezések, két töltőfejet tartalmaznak. Alacsony költséggel telepíthetők ezek a kompresszorok, 3-4 autós flotta tankolásához elegendő mennyiséget szolgáltat. A kompresszor levegő hűtésű.

"S" kompresszor sorozat

Az "S" sorozatú kompresszorok alkalmasak nyilvános töltőállomásra és privát flottákra egyaránt. Ezeket a kompreszorokat az európai piac speciális igényeinek megfelelően tervezték.

A kompresszorok alacsony költséggel telepíthetők, alacsony napi gázmennyiség kiszolgálására alkalmasak.

"ST" kompresszor sorozat

A Safe közepes méretű kompresszora magas bemeneti nyomású üzemre alkalmas. A kompresszorok alacsony beruházási költséggel telepíthetők, közepes és magas napi igények kielégítésére alkalmasak. Az "ST" kompresszor telepíthető alacsony bemeneti nyomású helyre is. A kompresszor meghajtását elektromos, dízel vagy gázmotor is biztosíthatja.

"SW" kompresszor sorozat

Az "SW" sorozat a nyilvános CNG kutak fő kelléke. Ezek a kompresszorok magas telejsítménnyel alkalmasak nyilvános CNG töltőállomások kiszolgálására, a legerősebb kivitelben akár 200kW teljesítményben is telepíthető, alkalmas buszok, teherautók kiszolgálására is. Telepíthető elektromos, dízel, vagy gázmotorral is.Safe SW sorozat

"B" kompresszor sorozat

A "B" sorozatú kompresszorok egy létező kompresszor állomás kiegészítésére való hidraulikus kompresszorok.

Arra az esetre alkalmas, amikor a fő kompresszor kapacitása átmenetileg nem elég az igények kiszolgálására. a kompakt kialakítás lehetővé teszi akár egy mobil állomás kiépítését is. A hidraulikus kompresszorok alkalmasak a fő kompresszor áramfogyasztásának csökkentésére.

Puffer tartályok

A pufferek a nagynyomású gáz biztonságos tárolásához elengedhetetlen, egyben lehetővé teszi a csúcsidőben történő kiszolgálást is. A pufferek kaszkád kapcsolásával az állandó magas nyomás biztosítása is megoldott. Tetszőleges számú kaszkád köthető össze a kiszolgáló kapacitás növelés érdekében. 

Puffer tartályok

A puffertartályok jellemzői:

Egy, kettő, vagy három kaszkádos tárolók

Vízszintes, vagy függőleges elhelyezés

Kondenzvíz elvezető rendszer

Kiegészítő berendezések, pl. hűtés 

A pufferekhez forgalmazunk tároló fémkonténert is a biztonságos üzemeltetés érdekében.

Kompresszor házak

A kompresszor ház konténerek minden szabványnak megfelelően biztosítják a CNG töltőállomás berendezéseinek elhelyezését. A konténerben helyet kaphat a kompresszor és a pufferköteg is. A konténerek mindenféle ügyfél igényt kielégítően telepíthetők, megfelelnek különböző éghajlati és időjárási viszonynak, biztosítják a helyszín sajátosságaiból eredő követelményeket.

Kompresszor ház

CNG kimérő oszlopok

A CNG töltőállomáshoz a várható forgalom és a felhasználási feltételeknek maximálisan megfelelő kimérő oszlopok szállítását vállaljuk. A megrendelő igényeinek megfelelő, modern és minden szabványnak és előírásnak megfelelő technikai megoldásokat tudunk garántálni.

Engedélyeztetés

A CNG töltőállomás létesítéséhez a műszaki berendezéseket túl a beüzemeléshez szükséges dokumentáció elkészítést is vállaljuk. Mind a tervdokumnetáció, a műszaki engedélyek elkészítésében, mind az adóügyi dokumnetáció elkészítésében segítséget nyújtunk.

Vállaljuk "kulcsrakész" CNG töltőállomás felépítését is.

Engedélyek

Forduljon hozzánk bizalommal!