Skip to Content

EREDET VIZSGA

2013. október 15-től eredet vizsga szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Autót vásárol? Forduljon hozzánk bizalommal, nem csak az eredetvizsgával, hanem a gépkocsi átvizsgálásával, az átíratással is állunk a rendelkezésére.

Pécsi Gázautó - Bosch Car Service csapata

Látni és látszani

A tisztánlátás az élet minden területén nélkülözhetetlen. Vajon az Ön autójából kinézve is tökéletes?

Reflektorai sötétben nappali fénnyel világítják be az utat? Az Ön autója fényeit is jól látják a többiek?

A tisztánlátás az Ön biztonsága!

 

Országos rendőrségi közúti gépjárművilágítás-ellenőrzési akció

2012 november 15. - december 15. között.

 

Felkészülés Ingyenes gépjárművilágítás ellenőrzési szervizakció

210 771

Értesítjük ügyfeleinket, hogy a Pécsi Gázautó védjegyként 210 771 lajstromszám alatt 2013. szeptember 17-én bejegyzésre került.

A magyar védjegytörvény 1.§ (1) szerint védjegyoltalomban részesülhet minden grafikailag ábrázolható megjelölés, amely alkalmas arra, hogy valamely árut vagy szolgáltatást megkülönböztessen mások áruitól vagy szolgáltatásaitól.

Szabadságra megyünk...

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy augusztus 19-23. között szabadságra megyünk, szervizünk zárva lesz. Megértésüket megköszönve, Önöknek is jó pihenést kívánunk

a Pécsi Gázautó csapata

IPERSELF KEDD

IPERSELF kedd a Pécsi Gázautó Verseny urcai ENI benzinkútján, melynek keretében 8 Ft kedvezményben és ajándékban részesül minden IPERSELF tankoló 2013. augusztus 13-án, reggel 6-tól este 10-ig.

A magas minőségű és egyben kedvezményes üzemanyag vásárlásakor várja Önt Andi és Andi, a két IPERSELF lány.

Találkozzunk 13-án, kedden, az ENI kúton!

a Pécsi Gázautó csapata

Gázrendszer 159 900 Ft-ért

Landirenzo ECONOMIC szekvenciális gázrendszerhez juthat akciónk keretében csupán 159 900 Ft-ért és élvezheti a gázautózás előnyeit. Megszabadulhat a több mint 400 Ft-os benzinártól és kellemes 250-280 Ft-os üzemanyaggal közlekedhet. Az akciós gázrendszer illeszthető bármely 4 hengeres, hengerenkénti injektoros gépkocsiba, amely 2000 ccm-nél kisebb, nem feltöltött motorral rendelkezik. Részletekről érdeklődjön a 72-532-632 telefonon!