Skip to Content

Gázrendszer 159 900 Ft-ért

Landirenzo ECONOMIC szekvenciális gázrendszerhez juthat akciónk keretében csupán 159 900 Ft-ért és élvezheti a gázautózás előnyeit. Megszabadulhat a több mint 400 Ft-os benzinártól és kellemes 250-280 Ft-os üzemanyaggal közlekedhet. Az akciós gázrendszer illeszthető bármely 4 hengeres, hengerenkénti injektoros gépkocsiba, amely 2000 ccm-nél kisebb, nem feltöltött motorral rendelkezik. Részletekről érdeklődjön a 72-532-632 telefonon!

Az ár tartalmazza a gázrendszert - beszerelési munkákkal együtt - továbbá egy év garanciát. A rendszer hengeres és pótkerék tartállyal istartállyal szerelhető és a gáztöltő csonk a lökhárítóra van kivezetve.

Amennyiben Ön olyan gépkocsival rendelkezik, amelyikhez rendelkezünk sorozat átalakítási engedéllyel, akkor a 159 900 Ft-on felül csupán 6 000 Ft költséget jelent az okmányirodai bejegyzés. Ebben az esetben nem kell új műszaki vizsga. Sorozat engedélyes gépkocsik pl.: Renault Clio, Thalia, Citroen C. Érdeklődjön a részletekről, illetve ellenőrizze le autóját a http://www.landirenzo.hu/szolgaltatasok/engedelyek oldalon.

Várjuk jelentkezését!